In december 2015 zijn we begonnen met het aanschaffen van Layher-Allround steiger materiaal en dat te verhuren. We hebben ondertussen een mooie klantenkring opgebouwd die vertrouwen hebben in onze steigers. Deze klantenkring wordt alsmaar groter.

We zijn vooral actief in de nieuwbouw van woningen, maar ook bij renovatie klussen en voor onderhoudswerkzaamheden worden onze steigers vaak gebruikt. Eenmalig een steiger gezet die als podium kon dienen en een aantal keer op een viskotter een steiger gezet en daar een verhoogde werkvloer gecreërd.

Door de vele vraag naar dit werk, heb ik besloten om mijn VCA-VOL te halen, en dit op 25 augustus 2016 behaald. In 2017 heb ik de opleiding 'monteur steigerbouw' gevolgd en met goed resultaat beeindigd. In 2018 hoop ik nog meer cursussen te volgen. Dit om zo goed en veilig mogelijk een degelijke, veilige en gecertificeerde steiger te kunnen en mogen zetten.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bent u aannemer, klusser of particulier en wilt u gaan nieuwbouwen, verbouwen of gaat u renoveren en heeft u een steiger nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres. Geheel vrijblijvend kunnen we een offerte voor u maken. Graag zetten we een steiger voor u neer! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hier onder een aantal foto's van enkele projecten.

http://www.zuidwegbouw.nl/2-contact.html

Projecten

Meer informatie...